16 Νοε 2018

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώπιον πλήθους πολιτών. «Ο λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να καθαρίσουμε με όλα όσα μας κρατάνε με το χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες», πρόσθεσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια και αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, για μια ολόκληρη τετραετία, γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες για την εκλογική νίκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι η δύναμη που εκφράζει τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους του μόχθου, λέγοντας με νόημα πως το κόμμα του είναι «πολύ σκληρό για να πεθάνει». «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος. Ξέρουμε πού θα πατήσουμε, έχουμε προοπτική. Η ανάκαμψη μπορεί να έρθει μέσα από πολύ δουλεία, μέσα από σχέδιο για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη, που να έχει κοινωνικό πρόσημο», συνέχισε.

«Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα και τη διαφθορά, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Μας έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με αυτό το καθεστώς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, το οποίο ευχαρίστησε λέγοντας: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας... για να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες».

Κύλιση στην Αρχή